jan 012019
 

Rigtig godt nytårVi ønsker alle et rigtig godt nytår.Vi ser tilbage på 2018 med et stort smil på læben, da vi er utroligt stolte over vores 2. Plads i Euro Cuppen. Derudover fik Elkær Metal boy også stemmerne på Puller of the year. MANGE TAK!Siden sæson sluttede er der blevet arbejdet i værkstedet for fuld styrke. Der er blevet fremstillet mange sager til andre traktorer/teams.I november måned blev der købt endnu en lastbil, som bliver bygget om til motorsports lastbil. Vi er i fuld gang med den, men der er mange timer før den er køreklar.Sæson 2019 starter lige om lidt, da Elkær Metal Boy skal til Zwolle, Holland, og køre indendørs stævne d. 8 februar. Til Maj begynder DM og Euro Cup igen.HUSK HUSK HUSKEM 2019 bliver afholdt i Brande, Danmark, i september måned.Sidst men ikke mindst – husk at støtte vores sponsorer – de støtter os!

 Posted by on 1. januar 2019 at 14:46

Sorry, the comment form is closed at this time.