maj 062019
 

En kold fornøjelse men heldigvis var der tørvejr så vi kunne få afviklet alle klasser. Banen var noget sej, men Herbie fik lavet et fint full pull. Desværre gik motoren i stå, da Anja lagde gassen. Vi kunne ikke starte Herbie op igen – motoren sad fast. Det blev til en 3. Plads. Tillykke til Brumbassen og Big Blue med 1. Og 2. Pladsen.
Elkær Metal Boy lavede ligeledes et fint full pull træk. Desværre drillede koblingen og Mads kunne ikke få den i gear til Pull off. Det blev til en 3. Plads. Tillykke til Black Power og Trippel X med 1. Og 2. Pladsen.
Stor tak til dem der havde fået 1. DM op og stå samt til publikum.

Søndag hjemme i værkstedet tog vi bundkaret af Herbie. Det viste sig at krumtappen var revnet og havde dermed taget et plejleje.

 Posted by on 6. maj 2019 at 07:53

Sorry, the comment form is closed at this time.