sep 152019
 

EM i Brande er veloverstået.. Sikke en fantastisk skøn weekend.
Kæmpe stor ros til ALLE der har haft en finger med til at arrangerer dette arragement. Det var så veludført. Og tusinde tak til alle Jer publikum som havde fundet vej til Brande Pulling Arena – det var jo helt vildt. Hvor er det fedt at køre for så stort et publikum.
Herbie gav et show træk lørdag aften og søndag skulle Elkær Metal Boy forsvarer det danske flag. Desværre var Vor Herre ikke helt med os og derfor var der kun 1 forsøg til sin EM placering. Normaltvis har man altid 2 forsøg til Pull Off til et EM. Elkær Metal Boy skulle starte ud i klassen. Traktoren kunne slet ikke få bid i banen og motoren gik derfor meget uret grundet mange omdrejninger. Slæden var sat efter pull off gearing og var meget tung! Mads lagde gassen og rykkede 6 pladser, da han var prøvetrækker. Heldigvis kom Elkær Metal Boy og Mads afsted i andet forsøg og kom ud på 79 meter med et fint træk. Det blev til en 9 plads til dette års EM. Vi er tilfredse med placering.

STORT TILLYKKE til alle med deres placeringer

 Posted by on 15. september 2019 at 21:38

Sorry, the comment form is closed at this time.