maj 292013
 

Herbie og Elkær Metal Boy blev vasket og læsset fredag aften og allerede ved 21 tiden var vi klar til at drage mod Norge. Lørdag formiddag kørte vi mod Hirtshals for at komme med færgen til middag. Lørdag aften ved 19.30 tiden holdte vi på Bryne Pulling Arena. Vi læssede kassen og anhænger af på pladen og kørte derefter ud til nogle norske venner. Søndag kl. 13 startede stævnet og Herbie skulle kører med i 2500 kg klassen sammen med Elkær Metal Boy. Begge traktorer skulle også køre med i 3500 kg klassen. I 2500 kg klassen lavede Elkær Metal Boy og Herbie full pull i første træk. I pull offen trak Mads og Elkær Metal Boy et træk på 85,55 meter mens Søren og Herbie trak 83,61. Det var fire flotte træk som rakte til henholdvis en 2 og 3 plads da en af Norges traktorer hev 1 pladsen hjem. Når Herbie kører med i 2500 kg tager vi alt flytbar vægt af den, men den vejer stadig ca 600 kg for meget. Men kører med på samme vikår som de andre traktorer. I 3500 kg klassen kørte Søren og Herbie 77,59 meter i deres første træk mens i andet træk kørte de 93,66 meter. Elkær Metal Boy og Mads kørte 79,80 meter. Mads lagde gassen der da Elkær Metal Boy trak meget til venstre. Også i denne klasse rakte resultaterne til en 2 og 3 plads og igen hev en af Norges traktorer 1 pladsen hjem. Efter en rigtig god dag med høj solskin fra en sky fri himmel kunne vi læsse to intakte traktorer stille og roligt, da vi først skulle med færgen mandag eftermiddag. Søndag aften gik med hyggelig selskab med de andre danske teams samt alle vores gode venner fra Norge. Der blev sovet lidt længe mandag. Morgenmaden blev indtaget og omkring kl. 11 satte vi kurs mod Kristiansand hvor vi skulle med færgen kl. 16.30. Vi landede i Hvilsom ved 21.30 tiden med endnu en begivenhedsrig fuld weekend på bagen.

Man kan se film fra Bryne under video 2013 og husk at klikke på afspilningsliste så kommer alle filmene 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.