jan 042014
 

Året er gået på hel og Team Hvilsom siger mange tak for sæson 2013. Der skal lyde en stor tak til vores sponsorer;
Elkær Maskiner
AN emballage & tømrer
Hvilsom Smedje
Arne Leegaard
Leth Steel
Farmers Byggeservice
Vognmand Anders Søgaard
Denicol
Simested Vognmansforretning
Snæbum Slagter
Kidana
Entreprenør Tonny Gammelby
Simested El-service
Hobro tømrer & snedkerforretning
Hvilsom tømrer – og snedkerforretning
Hvilsom Maskinstation

Derudover vil vi også sige mange tak for alt opbakning og støtte fra fans og publikum. Det giver lige lidt ekstra når der står nogle på sidelinien og jubler 🙂 Vi ser allerede frem til sæsonstart 2014.

Allerede nu er der godt gang i værkstedet. Elkær Metal Boy skal til maler på mandag, da den har fået nyt bagtøj. Når den kommer hjem fra maler skal hele bagenden samles igen så den er klar til at kører nede i Zwolle, Holland, til et indendørs stævne d. 25 januar. Motoren er lige blevet tjekket igennem men ellers er den klar. Big Mamma er også under renovering. Bagtøjet er blevet savet ud da det var gået i stykker og kunne ikke komme ud på andre måder. Så der skal også laves et nyt bagtøj. Herbie er endnu urørt men skal også tjekkes igennem inden sæsonstart.

Sorry, the comment form is closed at this time.