maj 202014
 

Lørdag morgen kørte vi mod Djursland nærmere bestemt Allingåbro Motorfestival. Vi havde alle tre traktorer med. Elkær Metal Boy var lige kommet hjem fra Euro Cup i Sverige om morgen og var atter klar til at give gas. Vi fik det hele stillet an og nød det meget gode vejr inden vi skulle i aktion. Der køres på to baner ved dette stævne og programmet var sammensat sådan at b-division og 2500 kg modificeret skulle kører på samme tid. Men det klarede vi også. Den første som skulle på banen var Herbie og Anja. De fik spændt slæden på og fik grønt flag. De stoppede ikke igen før de blev flaget af ved full pull mærket. Alle de andre i klassen lavede også et full pull i første gennemløb. Herbie og Anja skulle ligge ud i pull off’en og satte flaget ved 103,75 meter. De andre nåede ikke derud så Herbie og Anja tog 1 pladsen med hjem. Anden pladsen gik til Bison mens tredje pladsen gik til Road Runner. Herbie kunne trille fra banen fit for fight. Ind imellem Herbies træk skulle Elkær Metal Boy og Mads kører deres første gennemløb. De kom rigtig godt fra start og motoren gik helt ren men fornøjelsen var hurtigt ovre da motoren gik død 64 meter. Trækket rakte til en 6 plads. 1 pladsen gik til Black Power, 2 pladsen gik til Truck Power mens Dingo tog sig af 3 pladsen. Lige et hurtigt kig på Elkær Metal Boy kunne vi konkludere at der var brændt et tændrør. Tændrøret blev skiftet og vi valgte at skulle kører  med i 3500 kg modificeret for at se om Elkær Metal Boy og Mads kunne få et godt træk. Da Mads startede den op igen lød det ikke så godt fra motoren. Der var en tik lyd derfra. Derfor blev der ikke et ekstra træk til Elkær Metal Boy og Mads. Dagens sidste klasse skulle afvikles og Big Mamma og Søren var helt klar på at komme ind og give gas. De lavede et super godt første træk. Flot med fart og løft på forhjulene. I pull off’en var det tydeligt at se der kun var en vej for Big Mamma og Søren. Et mega flot træk og slæden blev slæbt ud på 98,27 meter. Dette flotte træk blev belønnet med en flot 1 plads. Big Mamma og Søren kunne trille fra banen uden havari. 2 pladsen gik til Slædehunden og Red Thunder fik 3 pladsen.

Sorry, the comment form is closed at this time.