jun 062011
 

Lørdag gik turen til Odder hvor Big Mamma og Elkær Metal Boy skulle kører opvisning. Herbie blev skånet da den skulle kører DM om søndagen. Men først stod den på rundstykker sammen med Team Centurie folkene. Ved omkring middagstid skulle de specialbyggede give opvisning. Elkær Metal Boy og Mads var den første af vores tractor som skulle på banen. Elkær Metal Boy og Mads startede op men det var en kort fornøjelse for han kunne ikke rigtigt få noget turbo tryk på turboerne. Men op i ryttergården igen og makke lidt. Mens Mads og Jakob gjorde det skulle Big Mamma og Søren i aktion. Og for den da de gav opvisning. Et hurtigt og lige træk og dermed et kanon full pull. Elkær Metal Boy og Mads kom på banen igen men heller ikke denne gang skulle det lykkedes for Mads. Konklusionen var at udstødningshusene på tuboerne var for store. Big Mamma og Søren lavede endnu et kanon træk og viste virkelig hvilken vej Big Mamma ville. Der blev hurtigt læsset efter opvisningen da turen gik videre til Danmarks Hurtigste Bil i Vandel.

Sorry, the comment form is closed at this time.