maj 222012
 

Da vores første DM var blevet aflyst pga vand på arealet, var vi klar i god tid. Big Mamma og Herbie var læsset og klar fredag eftermiddag, mens Elkær Metal Boy var en tur i Sverige til Euro Cup. Lørdag morgen satte vi alle kurs mod Djursland, med en forhåbning om en rigtig god dag. Vejret var fint da vi kørte hjemmefra, men da vi kom til Allingåbro begyndte det at småregne. Vi fik stillet det hele an og var klar til at stævnet gik igang. Der blev tørvejr inden stævnestart, men banerne var ikke blevet dækket ned, så den var noget fedte. (Der køres jo på to baner til dette DM). Herbie og Anja skulle starte B-division ud. De kørte på banen og spændte foran slæden. Der blev givet gas og lige så stille kom de ned af banen. Herbie kunne slet ikke få fat i banen og de stoppede ved 70 meter mærket. Da det blev deres tur igen var solen kommet frem og banen var hurtigt blev tør og ganske fornuftigt at køre på. Derudover var slæden blevet lidt lettere. Herbie og Anja lavede et pull full og var klar til pull off. I pull off’en lavede Herbie og Anja et træk på 93 meter og da den sidste traktor havde kørt kunne Anja stille sig øverst på podiet. Bison blev nummer to og Shrek blev nummer tre. Den næste der skulle i aktion var Big Mamma og Søren i 4500 kg klassen. Big Mamma havde en større skader efter Odder. Så der var blandet andet blevet skiftet stempler, ventiler, topstykker og en turbo. Big Mamma og Søren skulle også ligge ud i klassen og de lavede et meget hurtigt og flot træk. Efter de andre traktorer havde kørt var der to traktorer i pull off’en. Søren og Big Mamma var de første i pull off’en og parkede slæden ude ved 114 meter. Også denne gang var det et flot lige træk. Desværre rakte det ikke til en første plads, men Søren tog anden pladsen med hjem til Hvilsom. Red Thunder blev nummer 1 og Slædehunden blev nummer 3. Den sidste klasse som skulle afvikles i Allingåbro var Elkær Metal Boy og Mads’ klasse. De havde været hjemme og justere lidt efter Sverige, så de var klar igen. De spændte foran slæden og der blev givet gas. Elkær Metal Boy begyndte straks at stejle og også lidt for meget. Snuden af traktoren kørte op og ned gennem hele trækket og blev urolig. Mads lagde gassen og fik et træk på 52 meter. Black Power blev nummer et, Voldsom Volvo nummer to og Ghost blev nummer tre. Efter en god dag med rigtig mange publikum og nogenlunde vejr pakkede vi sammen og lastbilen med Herbie og Big Mamma kørte mod Hirtshals, da vi skulle op og køre opvisning i Bryne, Norge, om søndagen.

Sorry, the comment form is closed at this time.