2007

 

Biler for alle !!update!!
Så er messen i Herning overstået. Ud over at det giver lidt ømme futter at stå på en stand i mange timer, kan vi kun sige at vi hyggede os. Pladsen vi havde fået kunne ikke være valgt bedre, lige inden for døren, i den hal hvor der var mest aktion og så lige ved siden af Tom Kristensen. folkene fra autobild var der heller noget at udsætte på, der var gang i den hele tiden, måske lige bortset fra om morgenen. Messen blev besøgt af ca. 51000 gæster, så mon ikke der er en enkelt eller to der husker os og møder op ude i det danske sommerland.“skrevet 31/10-07”

Biler for alle
I første omgang var det meningen at DTP skulle have egen stand, men det blev skrinlagt. Vi havde derfor begyndt at skille Herbie ad da det tyske blad Autobild kontaktede os.
Autobild udkommer i dagene op til Biler for Alle med en frisk udgave af bladet. I det nummer, er der en artikel om tractorpulling, blandt andet med billeder og tekst fra stævnet i Klejtrup, hvor en af deres kvindelige journalister var ude og prøve kræfter med Herbie.
Enden blev at de ville rydde en plads på deres stand, hvis vi kom med Herbie, og det kunne vi ikke takke nej til. “skrevet 24/10-07”

Arnum
Der var lagt op til at der skulle køres på to baner og B-division Skulle starte på lerbanen med den tyske storslæde. Men banen kunne ikke bære, så da alle 4 traktorer havde været på banen, blev den tyske slæde sendt hjem. Imens Man forsatte med at køre standard på jordbanen. Da de var færdige var ler banen blevet så meget tør, at der kunne køres på den. B-division lagde ud med et træk til pull off. Anja var den eneste der klarede skærene og i pull offen forsvandt Herbie atter ud over de 100 meter.
I 3500 kg modificeret var der 5 traktorer til start. Slæden var sat noget hårdt, så det blev ved 1 træk til alle. Black Power vandt knebent foran Søren og Big Mamma, Mads blev treer med The Metal Boy. Fox måtte nøjedes med en 4. plads da de var ved at ryge af skinnerne. Sidst blev Black Lady.
Stort set de samme var til start i 4500 kg. modificeret, dog var Black Power skiftet ud med Slædehunden. Fox, Black Lady og Slædehunden måtte nøjedes med 1 træk, og blev placeret i den rækkefølge. Søren og Mads lavede begge et full pull i første forsøg. I pull offen Kunne The Metal Boy ikke følge Big Mamma.“skrevet 13/09-07”

Tiufkær
Vi var inviteret til at køre opvisning med en traktor. Vejret op til stævnet var ikke noget at prale og det skulle senere vise sig betydning for stævnet. Vi havde valgt og tage Herbie med og Anja rullede på banen, men så kom hun heller ikke meget længere. Banen havde ikke kunnet tåle alt det vand den havde fået. Så da Anja slap koblingen gravede hun to huller i jorden, og inden hun fik taget gassen af holdt Herbie på maven. Der skulle hele to traktorer til at trække hende og slæden op af hullet igen. “skrevet 24/10-07”

EM i Herning
Vi tog afsted fredag ind til aften med “Moren” i kassen og Quickskrab havde fået kørelejlighed på anhængeren. Da vi først skulle køre 4500 kg modificeret søndag eftermiddag, havde vi god tid til at hygge os i ryttergården. Søndag over middag begyndte det at blive alvor, vi havde ikke de store forventninger, da hele Europas elite inden for V8’er og methanol og turbine motorer var til stede. Ud over Søren og Big Mamma var to andre danske dieseltraktorer til start. Black Lady havde nok været spændt lige lovlig hårdt for dagen før i 3500 kg, det fik i hvert fald ende omkring 45 meter. Big Mamma var næste diesel og Søren gav den hele armen, men på trods af et flot lige træk blev det ikke til mere end 68 meter. Sidste diesel var Slædehunden, der kom med på et afbud, ved 64 meter var det slut.
Selv om lørdagen var lidt kold, var det et kanon arrangement, og hvis går nogle arrangører som har svært ved at få armene ned så er det velfortjent. De havde lavet et flot stykke arbejde. Vi håber der er mange som vil rose dem for det.“skrevet 13/09-07”

Klejtrup
Til stævnet var vi inviteret til at komme med alt hvad vi har på lager. Det blev til Big Mamma, The Metal Boy og Herbie. Fors mads blev det en kort fornøjelse da lejerne i motoren på The Metal Boy brændte fast, det koster en ny krumtap og en ny blok. Søren og Anja derimod kørte tre gode træk hver, og både Big Mamma og Herbie overlevede. Udover det havde vi haft kontakt med en kvindelig journalist fra det tyske blad Autobild, der også udkommer i Danmark. Hun ville gerne skrive en artikel om tractorpulling, men mente ikke hun kunne skrive uden at have prøvet det selv. Da en almindelig standardtraktor ikke giver noget passende billede af sporten, Blev hun monteret i sædet på Herbie, og fik så to træk. Efterfølgende var hun noget oppe at ringe, og trækkene fejlede heller ikke noget.  “skrevet 13/09-07”

Byfest i Hvilsom
Den lokale Byfest i Hvilsom er vores absolutte hjemmebane. Der bliver godt nok ikke kørt traktortræk. men for hyggens skyld udstillede vi med tre traktorer. Flintstone måtte blive hjemme da den stadig er skilt ad. “skrevet 13/09-07”

DM-finale i Hjallerup
Første klasse vi deltog i var 4500 kg modificeret. Drengene var vildt opsatte på at fortsætte sidste weekends gode takter. Før dagens stævne var der tæt kamp i toppen mellem Black Lady, Slædehunden og Big Mamma. Slædehunden meldte sig hurtigt ud af kampen med en svag aksel. De to andre samt The Metal boy mødtes i pull offen. Søren lagde ud med et træk på godt 90 meter, Black Lady fulgte efter med et træk 6 meter kortere. Dermed var Big Mamma dansk mester, og de fleste havde nok forventet at Søren også ville vinde dagens opgør, Men The Metal Boy ville det anderledes. Mads rullede ind på banen og fik spændt for, hvorefter der blev fyret grundigt op under Ivecoen, og så pløjede de ellers 8 meter forbi smeden. Sammenlagt rakte det til en fjerdeplads.
“skrevet 19/08-07” Herbie og Anja var de næste, der skulle i aktion, før stævnet havde de 4 points forspring til Hingsten. Efter sidste weekend lidt slingrende kørsel, var Anja opsat på at tage revanche. Hingsten lagde press på med et full pull, men Anja fulgte efter, og da der kun var de to i pull offen var Anja og Herbie dansk mester. men det forhindrede ikke de unge mennesker i at give den gas i finalen. Hingsten måtte opgive ved godt 100 meter da gearkassen gav op, Anja fortsatte 10 meter længere.
I 3500 kg modificeret lagde Mads ud med træk på omkring 85 meter, det rakte til en fjerdeplads. Mens Black Power var suveræn med et full pull i pull offen, så var Søren og Big Mamma eneste konkurrent i pull offen. Sammenlagt rakte det til en 5. plads til Big Mamma og en 6. plads til The Metal Boy. “skrevet 19/08-07”

NM i Bryne (Norge)
Da det på forhånd så lidt tyndt ud med tilmeldinger til stævnet, havde vi lovet at stille op med tivoliet, men da Flinten havarerede i Tirstrup var den afskrevet. Det største problem var at finde en transportmulighed til den sidste traktor, det endte med at vi læssede Metal Boy på “Mack’en” vi havde lånt af “sorte niels”.
Fredag midt formiddag var vi klar, 8 mand fra teamet samt DTP’s udsendte reporter. Efter en veloverstået sejltur og et kort visit i tolden, sendte Knudsen Ivecoen ud af Kristiandssand på den store klinge. På vejen derop fik vi følgeskab af Geddy Up Go og Styrmand Karlsen fra Møldrup. Efter tre timers pløjen bakker landede vi i Bryne, hvor folkene fra Dovendyret og den Blå Kanin tog imod.
Lørdag skulle vi køre med i 3500 kilo modificeret. Klassen var en tynd kop the med kun seks deltagere, Søren lagde ud, med en slædegearing der var til den stramme side. Herefter satte Museums Power standarden med et flot full pull, Men det var Mads ligeglad med han fulgte bare efter med Metal Boy. Anja kunne ikke få Herbie til at makke ret og måtte derfor lægge gassen i begge træk for ikke at køre af banen. Norske General Fighter forsøgte sig, men den tunge MTU-motor kunne ikke få hestene ned i banen. Fox’en derimod havde ingen problemer med de 100 meter. Sidst skulle Big Mamma ind og ha det første gældende træk, og ingen slinger i valsen her. I pull offen kunne ingen røre Fox, tættest på kom Museums Power, mens Søren åd Metal Boy med sølle én centimeter. Herbie blev femmer.
Efter lidt småreparationer på The Metal Boy, var vi klar til 4500 kilo modificeret om søndagen. Denne gang var der kun fem til start, og mønsteret var lidt det samme, General Fighteren pløjede forhjulene i banen, og Herbie havde retning ud af banen. Fox, Big Mamma og The Metal Boy, mødtes i pull offen. Fox var atter urørlig, mens Mads måtte se sig slået med tre meter.
Hos Klepp Specialtransport lige uden for Bryne har der i nogle år stået en ophugningsklar Iveco, og den havde vi fået lovning på for lidt naturalier. I løbet af lørdagen blev det aftalt at nu skulle den hentes, Efter stævnet om søndagen kørte vi derud, og vi var ventet, klar stop en Volvo gravemaskine, en lastbil med 75 tons kran, og ja… selvfølgelig en ildhøvl. Volvoen lagde ud med at pille førehuset af så der blev plads til Smeden, som uden de store problemer høstede motoren. Efter at ha læsset motoren på “Mack’en” var rundt og se resten af firmaet, og minsandten om der ikke er til en tur eller to mere. Søndag aften kom Kristian fra Dovendyret og spurgte om vi med på lille udflugt mandag formiddag. Vi skulle ud og se et vandfald i nærheden. Der blev arrangeret tre biler, og af sted gik det. Med på turen var familien Svenningsen og Jens Nieting, og vel ankommen til Måna Fossen, kunne man da også høre vandets brusen, men dem som troede at vi bare skulle hen om hjørnet, blev meget skuffet. Vi blev virkelig for alvor sendt til himmels, på gåben vel og mærke. Op kom vi da, og det var hele turen værd, man kan kun sige at de nordmænd har noget natur vi ikke har i Danmark.
Turen hjem var lidt af et spil i lotteriet, vi var nummer fire på venteliste til færgen, mens “Kaninen” var nummer 15. Og det skulle vise sig at være et nummer for højt, vi kom med, men “Sille” holdt som eneste køretøj tilbage på kajen i Kristianssand. “skrevet 15/08-07”

Tirstrup
Vi skulle give opvisning med to traktorer, men vi valgte at stille med tre, da vi gerne ville have testet Flintstone.
Anja skulle køre mod en blanding af b-divisions traktorer og lokale specialbyggede, og med et rigtig godt træk parkerede hun forhjulene på endevolden. Det var der ikke nogen, som kunne følge med til, så hun blev en suveræn vinder. Eneste minus var at Herbie klagede sig en del, og det viste sig at være en knust navreduktion og to vredne bagaksler.
Søren og Big Mamma kørte i en klasse for sig selv, og det blev til to gode træk , selv om “Sorte Niels” lige mente at han skulle tage lidt ekstra fat i andet træk.
Sidst så skulle Flintstone jo lige prøves. Det blev formentlig osse det sidste træk fra den side i år, eftersom det ene stempel dryssede ned i bundkaret, og den tilhørende krydspind stak af ud i blokken. “skrevet 8/08-07”

Møldrup
Vi havde regnet med at kunne køre til Ghøteborg og nå den sidste færge på vej fra Upssala, men det lykkedes ikke, så vi måtte over Djævleøen, 1070 kilometer og 14 timer senere holdt “Torino Vibratoren” og stampede i jorden på parkeringspladsen i Møldrup. Jo jo det var jo trods alt vores hjemmepublikum, og dem skuffer man ikke. Tilstede var yderligere to B-divisions traktorer, Gladiator og Kermit havde ligeledes taget turen til Himmerland.
Om det var fordi Anja stadig var lidt groggy oven på den lange køretur, første træk endte endnu en gang uden for banen. Men så fik de ellers baghjul, med de to sidste træk viste Anja og Herbie lige Knejter’n hvor skabet skal stå. “skrevet 24/07-07”

Upssala
Tirsdag i sidste uge blev en stille weekend ændret til en hæsblæsende og lang weekend. Vi havde lovet at komme og give opvisning til det lokale træk i Møldrup, og det var til at overskue. Men pludselig tirsdag aften blev vi kontaktet af arrangørerne til en afdeling svensk mesterskab i Upsala. De ville ha os op med to køretøjer. Vi kiggede på hinanden og undersøgte hvilke chauffører der var til lastbilen. Det så lovende ud og fredag morgen rykkede vi ud med “Moren” i kassen og Herbie på hængeren.
Lørdag skulle Anja trods lidt for meget vægt køre med i 2500 kg modificeret. Første træk var ikke noget at skrive hjem om. Herbie endte uden for banen, og så kan det godt være at den unge dame var sur. Det hjalp dog lidt at andet træk var godkendt, men det rakte desværre kun til en fjerde plads.
I 3500 kg modificeret havde det svenske slædeteam presset citronen til det yderste, først i andet træk lykkedes det Søren at hive Big Mamma ud over de 100 meter. Eneste anden deltager i pull offen var Cougar, og det så umiddelbart ud til at blive en umulig opgave, men Cougar havde åbentbart fået kig på plastikken uden for banen, for Søren endte øverst på skamlen. Anja kæmpede bravt og det rakte til en femte plads, bag sig havde hun blandt andet V12’er Griffon.
Søren var ene om at repræsentere teamet i 4500 kg, og denne gang havde Frederik Anderson fået fortalt Cougar at plastik er noget skidt, så det blev til en andenplads til “moren”. “skrevet 24/07-07”

Hørby
Stævnet i Hørby eller nærmere betegnet Eckerödsrasten” er en årlig tilbagevendende begivenhed. Flintstone og Big Mamma var inviteret til dette års udgave. Lige som til de sidste to afdelinger af DM så vejrudsigten ikke alt for godt ud, de nåede og fik 250mm vand i ugen op til. Fredag aften da vi ankom var ingen undtagelse. Lørdag tegnede ikke bedre, så arrangørerne aflyste og ville forsøge at køre hele stævnet om søndagen.
Søndag morgen blev der holdt kørermøde og kl. 11 kørte den første traktor, og vi så i øvrigt ikke noget nævneværdigt til regnen på resten af turen.
Vi skulle første gang i aktion i 3500 kg modificeret, Søren gjorde hvad han kunne, men slæden var gearet efter Fox og Cougar, så det blev ikke til noget full pull, og da svenske wild Thing også kørte længere, blev det til en fjerde plads, og dermed bedste diesel.
I 4500 kg modificeret var Big Mamma atter på banen og denne gang endte Søren i pull offen. Her måtte han dog endnu en gang se sig slået af Fox og Cougar.
Sidste mand i aktion var Mads, der i dagens anledning var chauffør på Flintstone. Det blev til tre lovende træk, men vandindsprøjtningen drillede, så det blev desværre kun til tredjepplads efter Blue Power og Hobo. “skrevet 02/07-07”

Korskro
Efter at DM i Hjallerup regnede væk, håbede vi at det blev bedre i Esbjerg, men ugen op til og lørdag morgen lovede det ikke alt for godt. Der blev holdt køremøde, hvor man meddelte at det skulle klare op, og med halvanden times forsinkelse kørte første traktor, på en bane der bare blev bedre og bedre, til trods for at den var forkortet til 90 m.
Anja skulle som den første på banen, og med et snor lige træk var hun i pull offen. Her måtte hun se sig slået af Hingsten i en tæt kamp. Herbie røg lige rigeligt omkring manifoldene, vi har en ide om at det er topstykkerne der ikke flugter helt, så det skal der lige kigges på inden det går til Sverige.
Næste mand i aktion var Jakob og Flintstone. Det blev til en lidt skuffende femte og sidsteplads, men Jacob kunne ikke få maskineriet op og ringe.
4500 kg modificeret, både Søren og Mads lagde ud med et full pull, selv om Big Mamma trak ud mod kridtet. I pull offen kunne Søren ikke stille noget op imod Fox. Mads så ud til at have valgt den forkerte remskive, men det viste sig senere at Metal-drengen havde sendt en turbo til de evige jagtmarker.
I 3500 kg modificeret måtte Mads hurtigt give op da turboproblemet nu for alvor blev kendt ved at det skraldede noget fra den ene turbokasse. Big Mamma var endnu en gang oppe imod overmagten, da Søren måtte se sig sejlet agter ud af Black power. “skrevet 02/07-07”

Ringe
Vi var inviteret til Ringe for at give opvisning med to traktorer. Vi pakkede Big Mamma og herbie og rullede til det fynske
Søren Fik liv i “Moren”, men efter 5 meter var det slut. Den ene turbo gik til de evige jagtmarker. Anja derimod havde mere Succes. Herbie pløjede den fynske muld med to flotte træk.
Hjemme igen på værkstedet er vi ved at have styr tingene til DM på Korskroen, hvilket måske bliver sidste afdeling DM i år “skrevet 26/06-07”

Pokalløb, Hjallerup
Ovenpå Lørdagens aflysning var der ca. 25 traktorer til start om søndagen. Vejret var tørt og banen var rigtig god, og vi klar med alle fire traktorer.
De første der skulle i aktion, Søren og Mads i 4500 kg modificeret. Big Mamma hev slæden ud til full pull, det samme gjorde Metal-drengen i andet forsøg. I pull offen Fortsatte Søren hvor han slap og tog første pladsen. Mads fik også liv i “knejten” men pludselig døde den, vi har en bange anelse om at den sidder fast i motoren.
Næste klasse var super stock. Jacob havde overladt roret til Rasmus. Han kom godt fra land, men ved 80 meter var der ikke flere kræfter. eneste anden deltager var El Diablo, og den kunne vi ikke følge.
I B-division lavede Anja to gode træk, men det rakte kun til en andenplads. Endnu en gang må vi konstatere at der er et problem med at udstødningsmanifolderene til at holde på Herbie, og vi ved ikke hvorfor
Sidste aktion var Big Mamma i 3500 kg modificeret. her satte Søren endnu en gang Black Lady på plads.
Imens vi kørte i Hjallerup har vores webmaster siddet der hjemme og tæsket i tastaturet. Det har resulteret i at der nu er både billeder og et videoklip fra Sørens styrt med Big Mamma i Lidkøping. Billederne er taget af Tom Hesselborg, og der er flere hvor de kommer fra på www.hesselborg.dk. Videoklippet er lavet af Mikael Klasson fra Lidkøping. “skrevet 17/06-07”

4.DM Hjallerup
Vi var op stævnet i Hjallerup, blevet kontaktet af DR om vi ville være med i et sommerprogram på fjernsynet. Det valgte vi og sige ja til, aftalen var så at de skulle komme lørdag morgen, og følge os hele dagen, lige fra vi læssede og stævnet sluttede. De mødte op i Hvilsom tidlig lørdag og vi et rundstykke og en snak om hvad der skulle foregå. Vi fik læsset og de fik filmet, og så ellers nordpå. Vejrudsigten var i løbet af ugen ikke blevet bedre, og det endte da også med at stævnet måtte aflyses. Det var rigtig ærgerligt, for nu havde ikke kun vi, men hele dansk traktor pulling havde en chance for at komme på landsdækkende TV. Enden blev at stævnearrangørerne ville afholde et pokalløb om søndagen, og det ville tv-folkene komme og følge i stedet for. “skrevet 17/06-07”

3.DM Egtved
Endnu en dag med godt vejr, vi tog til Egtved allerede fredag aften, hvor vi grillede og hyggede os.
For en gangs skyld var det ikke Anja men Søren og Mads, der skulle lægge ud. Mads lagde ud med et træk på lige godt 100 meter, men Metal-drengen ville ikke lukke for gassen, så de sprang andet gennemløb over, da det viste sig at de ville blive treer uanset hvad. Søren parkerede Big Mamma på den rigtige side flaget. I pull offen kunne han ikke andet end se til, da “Ræven” fra Skjern rullede sig ud.
I Super Stock lød Flintstone rigtig godt, men da turboerne tog ved, holdt Jacob desværre ikke på og det blev ikke rigtig til andet end en kobling der skal ses til inden næste gang.
Så blev det Anja’s tur. Slædefolkene havde sat en rigtig hård gearing, det medførte at ingen trak full pull i den klasse. Herbie var dog ligeglad, Anja lagde gassen 10 meter foran nummer to.
3500 kg modificeret udviklede sig til en kamp imellem “stjernerne” fra Velling og os. Mads havde endnu en gang problemer med brændstofpumpen på The Metal boy, og trak derfor pladsen lige udenfor skamlen. Mens “stjernerne fandt ud af at Junior er stærkere end senior, kørte Søren Big Mamma øverst på skamlen.
Alt i Alt en rigtig god dag uden de store havarier, så ud over lidt skruen op til fjerde afdeling i næste weekend, bliver det vigtigste punkt i ugen der kommer, Et besøg fra Hobro efterskole. “skrevet 13/06-07”

2.DM Års
Godt vejr, masser af tilskuere og endelig fire traktorer i ryttergården, det tegnede til en god dag. Anja var næsten som sædvanlig først i ilden, hun kørte sidst i klassen men ingen slinger i valsen. I pull offen førte Hingsten med gode 25 til nummer, indtil Anja satte tingene på plads ved at sende Herbie ud i et nyt full pull.
4500 kg modificeret, her skulle The Metal Boy første gang ud at køre med V8’eren, og vi krydsede fingre. Det lød rigtig godt og Mads kom godt fra land, men ved godt 50 meter eksploderede den ene udstødningsmanifold og så var det slut. Efter vi kom hjem kunne vi heldigvis konstatere at der ikke var sket andet. Så efter en tur på lageret skulle den være kørende igen. Tilbage i klassen lavede Søren et full pull. i pull offen måtte slædehunden melde fra, mens Black Lady tog kampen op, Big Mamma viste dog at den var kommet sig over turen til Sverige, og Søren kunne forholdsvis ubesværet køre guldet hjem.
Efter at ha fået pumpen justeret ind igen,  var vi spændte på om Jacob kunne få blæst spindelvævet ud af skorstenen på Flintstone. To forsøg blev det til, inden den ene turbo stod helt af. Om det er eneste årsag til den manglende succes ved vi ikke. En anden mulighed er at prøve og ændre turboopsætningen.
Efter Metaldrengens forlis først på eftermiddagen, var Søren eneste repræsentant i 3500 kg., Men “moren” havde åbenbart fået nok. Vi prøve med alle midler at få liv i hende oppe i ryttergården, men intet hjalp. Vel hjemme viser det sig at hun har flækket en foring.
Om det blev en god dag, afhænger af øjnene som ser. Men 2 førstepladser, og 1 traktor som ikke skal repareres, kan man vel godt kalde fremskridt 🙂 .“skrevet 31/05-07”

Lidkøping/Bryne/Allingåbro
Alle fire traktorer skulle have været med til Sverige, selv om det kun var de to, som skulle køre. Men på trods af et par lange nætter lykkedes det ikke at få The Metal boy klar, så der var god plads til Flintstone på blokvognen. Alle skulle så ha været ud at køre i Bryne, men det blev kun til at to var ude og prøve i Allingåbro.
Vi tog fra Hvilsom kl. 9 fredag morgen, og via Frederikshavn-Ghøteborg, ankom vi til Lidkøping lige tids nok til at stillet teltet op, inden stævnet startede. Anja skulle først på banen i 2500 kg. modificeret, med en smule overvægt. Det blev kun til et træk, på en bane der ikke var værd at skrive hjem om. Trækket fejlede intet, men koblingen på Herbie havde taget skade. Det viste sig senere at være en mellemplade, som fremover kan bruges som dyb tallerken.
Herefter blev det Big Mamma’s tur i 3500 kg. modificeret, Anja skulle have deltaget men vi kunne ikke få Herbie i gear. Søren sled sig vej ud over de 100 meter, men baneforholdene gjorde det ikke nemt. I pull offen gik det så helt galt, “moren” trak lige rigeligt ud mod kridtet, så Søren ville rette skuden lidt op, med det resultat at at begge forhjul blev rykket af, og det ene tog en tur ind und traktoren og “ryddede” lidt op i diverse filtere og rør. Det var så det for den dag.
Lidt lettere nedslåede blev der kaldt til rådslagning i ryttergården, og køre til Norge og køre et testpull med Flintstone, blev hurtigt afdiskuteret. I stedet Stod vi tidligt op og kørte til Varberg og tog færgen til Grenå. Der var motorfestival i Allingåbro og der kunne vi få testet Forden. På vej over med færgen blev det besluttet at vi ville prøve Herbie igen, så Anja blev bugseret ind foran slæden og startet op i gear. På trods af et lidt løst underlag, gravede Herbie sig vej ud forbi det flag Hingsten havde sat, så en førsteplads til hende.
Flintstone lød rigtig godt da vi havde den startet inden vi tog hjemmefra. Jacob var godt nok noget nervøs, men det var mere fordi det var hans første træk. Han da også foran slæden, men mere blev det heller ikke til, den var godt nok meget tæt på at være oppe og “ringe” men, så ville den ikke alligevel, vel hjemme igen kunne vi konstatere at noten i pumpedrevet var klippet over.
Efter en ikke alt for succesrig weekend kørte vi hjem og fejrede Herbie og Anja’s “puller off the year” titel….. Ja festen skulle jo ha en anledning. “skrevet 21/05-07”

Ejby
Mens vi efterhånden er ved at have alle traktorer klar, så måtte Herbie og Big Mamma atter af sted. Herbie og Anja havde fået deres egen pumpe tilbage Udover at de i første træk måtte en tur ud over sidelinien, så viste andet træk at alle heste er hjemme, det blev flot og hurtigt træk. Det kostede dog et pumpedrev. Søren og Big Mamma kørte to flotte træk, hvor det sidste ligeledes gik vel stærkt. “skrevet 14/05-07”

1.DM i Herning
Fire traktorer var tilmeldt, men vi kunne kun samle et træk, da The Metal Boy og Flintstone stadig ikke var klar. Herbie var heller ikke helt klar, da vi måtte låne en brændstofpumpe af Thomas Berg, da vores egen ikke fungerede optimalt, måske derfor det ikke fungerede helt optimalt i Arnum. På trods af en anden pumpe, kunne Anja ikke få Herbie op og ringe, så det blev kun til en 6. plads, på en dag hvor alle favoritter fejlede. Big Mamma måtte nøjedes med fjerde og sidste plads i 4500 kg. modificeret, da Søren kørte af banen og dermed blev diskvalificeret. Samtidig var det for den weekend da koblingen havde taget skade. “skrevet 14/05-07”

Prøvetræk, Arnum
Efter en uge mere i værkstedet, var Herbie klar igen og Moren meldte sig også under fanerne. Prøvetræk er så åbenbart ikke vores kop the i 2007. Anja lagde ud med at køre af banen to gange, og bakgearet forsvandt endnu en gang, denne gang var endepladerne trykket ud på gearkassen. Da det blev Sørens tur, blev det kun til et træk, der kostede en sprængt koblingsplade. Det rakte dog til en 3. plads i det pokalløb der var arrangeret. Sidst på dagen blev Herbie atter bugseret ind foran slæden, og i andet forsøg lykkedes det at få et rigtig godt træk uden “hvide sko”. “skrevet 14/05-07”

Prøvetræk, Hjallerup
Eneste traktor der var klar var Herbie, så afsted nordpå, men ak da Anja skulle bakke til slæden, var bakgearet blevet tandløs. Men det lykkedes alligevel, da hun blev bugseret ind foran slæden, kunne Anja blæse spindelvævet ud af skorstenen, og vise at det kun var bakgearet som manglede.. “skrevet 14/05-07”

Påske
Påskeferie bliver der ikke meget af. De projekter vi har brugt til at tjene lidt penge på, er ved at være afsluttet, så nu kan vi koncentrere os om vores egne traktorer. Det går støt og rolig fremad, dog må vi erkende at det kun blev Herbie som fik en ny ramme, big Mamma fik kun skiftet det værste
Vi regner med at have det meste klar til de to prøvetræk. “skrevet 29/03-07”

Godt Nytår
Ja så blev det januar og dermed 2007, og vi har godt gang i mange ting. Herbie begynder atter at ligne en traktor, motor, skærme og bagdæk er monteret, mens gearkassen og et par aksler er godt på vej. Metal-drengene er ved at opbygge en V8’er, det tærer godt nok lidt på lageret, men hvad betyder det, når man ind imellem næsten vælter over dem rundt omkring i fædrelandet. Ud over travlheden med egne dele, så venter der også et par projekter til andre teams.
På hjemmesiden har vi fået lagt lidt flere billeder op, fra det forgangne år, og flere er under vejs. “skrevet 8/01-07”